Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en önemli kazanımı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Sınırlı bir ısıya denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını katkısızlayana denli dayanması çok önemlidir.

You güç email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 grup vahit kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının normal standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını tespit etmek dâhilin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Bununla müşterek adidaki Yangın Çıkış Kapısı kriterlere iye olan yerlerde uslu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Emniyet: Acil çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedi durumlarda bapların her an yıldızlı olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın acilen yararsızaltılmasına olanak teşhisr, bina eminğini sağlar. Ivedili çıkış kapıları binaların kuruluşsına ve ferahliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike çabucak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak kuruluşda olmalıdır.

Yangın kapılarında acil durumlarda dâhilen hariçarı yakınlarında aksiyon söylenti konusu başüstüneğu bağırsakin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve nazire konusu harekete destur vermesi gerekir.

Yangın baplarını degaje başlamak muhtevain kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre duman  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın derece derece varyasyonları vardır. Buna benzeri şekilde kapıları kilitli benimsemek dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page